Vad kostar en Norrlandsvagn – egentligen?

Långsiktighet är viktigt för oss på Norrlandsvagnar. Därför räknar vi gärna på våra vagnars TCO – Total Cost of Ownership. Köper du en Norrlandsvagn kan du vara trygg med att du får en flexibel, stabil och tålig vagn av högsta kvalitet som håller vad vi lovar under en lång tid framöver. En investering som lönar sig i längden helt enkelt!

I ständig utveckling

I slutet av augusti besökte vi Caravan Saloon i Düsseldorf. Utvecklingen inom utrustning till vagnarna går fort framåt och vi fick mängder av inspiration och idéer som vi kommer att genomföra framöver. Bland annat kikar vi på möjligheten att byta ut gasolkylskåpen till 12V kompressorskåp. För att din Norrlandsvagn alltid ska vara up-to-date, energieffektiv och helt anpassad efter dina unika behov.

Obs!

Vi har vissa störningar i vår telefonväxel och har haft under en tid tyvärr. Operatören är inkopplad och felsökning sker.

Om du försöker nå oss och du inte får svar skicka ett mejl på reservdelar@norrlandsvagnar.se alternativt info@norrlandsvagnar.se. Vi hoppas att det snart ska vara åtgärdat.