Sök
Stäng denna sökruta.

Hur ser din drömvagn ut?

Alla är väl överens om att en bra plats för dagens olika pauser i arbetet är både viktigt och självklart. Att kunna byta om, äta i lugn och ro och även göra det andra. 

En Norrlandsvagn är byggd för just det – och för att ge möjlighet för riktig återhämtning, vi tänker inte bara på alla praktikaliteter vi byggt in utan lika mycket på trivselfaktorn. En Norrlandsvagn ska vara en vagn (eller plats) att tycka om – och tänk vad våra användare tycker om våra vagnar!

Vi får så många positiva kommentarer, som från Johan Isaksson på Jiab Hyrcenter: ”Norrlandsvagnar är ett begrepp i branschen vilket betyder hög service och kvalitet.” Tack Johan!

Berätta om din drömvagn

Nu vill vi veta hur din drömvagn ser ut så vi kan slipa på designen ännu lite mer – så tänk till och hör av dig till Anders hos oss på Norrlandsvagnar!

Virtuella vagnen

Har du inte klivit in i en vagn från oss ännu så kan du göra det på vår hemsida nu! Vi har skapat en virtuell vagn av en av våra mest populära modeller, rastvagnen med ombyte, matrum och toalett. Du kan ta dig runt i den och se alla detaljer i fotokvalitet (man kan till och med räkna plåstren i förbandslådan). Välkommen in!

drömvagn