Sovrum, matrum & toalett

Där det behövs en tillfällig bostadslösning kan en bostadsvagn kompletterad med sovrum och toalett vara ett bra alternativ.

Våra bostadsvagnar är inredda i en ljus och trivsam färgskala och finns i flera utföranden. Matdelen är utrustad med pentry samt matbord och stolar och de strategiskt placerade fönstren ger ett härligt ljusinsläpp. Bostadsvagnarna är välventilerade och har öppningsbara fönster, försedda med insektsnät och mörkläggningsgardiner.

Som standard ingår komfortabla madrasser av hög kvalitet i våningssäng eller enkelsäng och varje sovplats har en egen sängbelysning och garderob. Toalettmodulen är ombonad, tyst och välisolerad designad för att vara lättstädad och hygienisk och utrustad enligt eget val med handfat och slam-, förbrännings- eller vattenspolande toalett.

De olika varianterna kan konfigureras i formuläret nedan. Där kan du välja för hur många personer som konfigurationen gäller, vilken typ av värmesystem du vill ha, om du vill ha plåt eller glasfiber på utsidan, vilken typ av underrede som konfigurationen ska stå på samt eventuella tillval.

Bygg din Norrlandsvagn! 

Vi ser fram emot att få höra från dig och räkna fram ett pris på en vagn som matchar just dina behov. Fyll i dina önskemål så tar vi det därifrån.

Dina kontaktuppgifter