Sök
Stäng denna sökruta.

Omklädning, matrum, förråd & toalett

För en komplett helhetslösning kan du välja en personalvagn med fler möjligheter. I ljus och trivsam miljö har du allt du behöver för en hel arbetsdag.

En rymlig omklädningsdel med en av marknadens bästa takhöjder och två skåp, varav ett låsbart, per person. En ljus och fräscht inredd matplats med pentry, matbord och stolar. Ett låsbart förråd med egen ingång för verktyg och material samt en ombonad, tyst och välisolerad toalettmodul designad för att vara lättstädad och hygienisk och utrustad enligt eget val med handfat och slam-, förbrännings- eller vattenspolande toalett.

Den här typen av personalvagnar återfinns ofta hos bygg- och anläggningsföretag på byggarbetsplatser.
Alla våra omklädnings-, matrums-, förråds- och toalettvagnar finns i ett flertal utföranden.

De olika varianterna kan konfigureras i formuläret nedan. Där kan du välja för hur många personer som konfigurationen gäller, vilken typ av värmesystem du vill ha, om du vill ha plåt eller glasfiber på utsidan, vilken typ av underrede som konfigurationen ska stå på samt eventuella tillval.

Bygg din Norrlandsvagn! 

Vi ser fram emot att få höra från dig och räkna fram ett pris på en vagn som matchar just dina behov. Fyll i dina önskemål så tar vi det därifrån.

Dina kontaktuppgifter