Verkstad, matrum & omklädning

För en mobil arbetsplats med maximal funktionalitet kan en personalvagn med matrums- och omklädningsfunktion kombineras med en verkstadsmodul som är utvecklad för ett bekvämt och funktionellt arbetssätt och gör det enkelt att hålla ordning och reda på material och verktyg. Vagnens matplats med pentry, matbord och stolar är ljus och trivsam och finns i flera utföranden. Omklädningsmodulen är rymlig, har två skåp, varav ett låsbart, per person och en av marknadens bästa takhöjder. Bland de som använder denna typ av vagn återfinns företag inom skog, rental, entreprenad och bygg vid till exempel skogsavverkning eller infrastrukturarbeten.

De olika varianterna kan konfigureras i formuläret nedan. Där kan du välja för hur många personer som konfigurationen gäller, vilken typ av värmesystem du vill ha, om du vill ha plåt eller glasfiber på utsidan, vilken typ av underrede som konfigurationen ska stå på samt eventuella tillval.

Bygg din Norrlandsvagn! 

Vi ser fram emot att få höra från dig och räkna fram ett pris på en vagn som matchar just dina behov. Fyll i dina önskemål så tar vi det därifrån.

Dina kontaktuppgifter