Sanering

I samråd med arbetsmiljöverket har vi på Norrlandsvagnar utvecklat en unik saneringsvagn, speciellt framtagen för att användas vid till exempel asbestsanering. Den är i standardutförande byggd med direktverkande elradiatorer, 16A 3-fas intag, invändig belysning samt funktionella uttag.

Saneringsvagnen består av tre rum där det första rummet är för smittade kläder, det andra är ett tvättrum med dusch och det tredje ett rent rum för förvaring av privata kläder. Det första rummet är utrustat med en ventilationsanläggning med filterskåp och godkända filter samt en dammsugare, även den med godkända filter.
Saneringsvagnen har en 140 l tank för färskvatten och kan utrustas med el eller gasol/el.

De olika varianterna kan konfigureras i formuläret nedan. Där kan du välja för hur många personer som konfigurationen gäller, typ av värmesystem, om du vill ha plåt eller glasfiber på utsidan, typ av underrede som konfigurationen ska stå på samt eventuella tillval.

Bygg din Norrlandsvagn! 

Vi ser fram emot att få höra från dig och räkna fram ett pris på en vagn som matchar just dina behov. Fyll i dina önskemål så tar vi det därifrån.

Dina kontaktuppgifter